DIY Easy-peasy læderbælte

Inspireret af noget jeg så på Pinterest en dag, har jeg skåret mig et lille bælte. Jeg havde et rigtig fint gult stykke ruskind til at ligge og endelig fandt jeg anvendelse for det. Stykket var dog ikke helt langt nok, så jeg har lavet bæltet i to stykker og blot sat det sammen med en enkelt nitte.

Bælte

Det fine ved dette bælte er at det kan bæres på utallige måder. Kun fantasien (og længden) sætter grænsen.

Bælte2

Jeg har forsøgt at illustrere på tegningen hvor “lukkemekanismen”, som i virkeligheden bare er to X to snit skåret med hobbykniv, sidder. Hvordan man ellers vil udforme bæltet er ligeledes helt op fantasien.

Bælte1

 

Jeg er gået i vandret på sofaen med en ordentlig omgang forkølelse, men jeg håber I har haft en god start på ugen.

 

 

4 meninger om “DIY Easy-peasy læderbælte

  1. Den er SUPER DUPER fed! Hold nu op og farven kalder på dejlige lange aftener med is og suk solnedgang. Tusind tak for vejledning, den SKAL da prøves :-) åh kære Mette rigtig god bedring og håber synet af dit smukke bælte kan peppe helbredet lidt op ;-) ha en dejlig aften!

    1. 1ooo tak, kære Mette! :-) Og det er bare en dejlig farve! Glæder mig også allerede til vi ikke længere skal være pakket ind i mange lag, men kan flashe fine farver og pæne accessories ;-) Tak for din søde kommentar og ha’ en dejlig weekend!

What's on your mind?