Handlingens År

Jeg har altid syntes at det der med nytårsforsæt var lidt noget fjolleri. Man kan alligevel aldrig holde det man lover sig selv og hvorfor skal der et årsskifte til, for at sætte gang i ting man ligeså godt kunne starte på i morgen? Når det så er sagt, så er der jo alligevel et eller andet magisk og forventningsfyldt ved at træde ind i et helt nyt og friskt år, som man har muligheden for at forme, stort set som man vil. Så jeg kan alligevel aldrig helt se mig fri for at lave et par nytårsforsætter eller tre. Således også for i år. Og faktisk af den lidt mere ambitiøse slags. For udover de obligatoriske ‘mere motion’ og sundere kost’, så har jeg besluttet at 2014 skal være Handlingens År. Ja, jeg skriver det på helt højtidelig vis med stort. For det er et vigtigt og højtideligt løfte.

Der er rigtig mange ting jer gerne vil her i livet. Og jeg er rigtig god til at dagdrømme om det. Og til at fortælle (både mig selv og andre) om det. Men jeg er ikke så god til at handle på det. Jeg har nemlig altid en masse gode undskyldninger for at lade være og mest af alt har jeg frygten for at træde frem af skyggen og ud i lyset. Dér hvor eksponeringen og brandfaren er størst. Jeg har tidligere skrevet om dét med at se sig overhalet af alle de spidsalbuede og det hænger unægtelig sammen med det her.

Jeg bliver aldrig en af ‘Spidsalbuerne’. Men jeg vil gerne prøve at blive sådan en, der holder hvad jeg lover mig selv. Og som gør hvad jeg kan for at opfylde mine ønsker og drømme og som ikke bare nøjes med at snakke om dem. Nogle af tankerne og drømmene er så diffuse at de endnu kun findes som slørede billeder og fornemmelser inde i mit hoved. Andre er mere håndgribelige og kræver blot at der handles. Jeg vil for eksempel gerne finde flere forhandlere til mine ting og kan nu med stolthed fortælle at den virkelig fine butik 1+1 Textil i Århus, nu er blevet forhandler af mine origami-halssmykker og patchworkpuder. For jeg handlede, spurgte. Og fik JA!

Jeg synes faktisk Handlingens År er kommet meget godt fra start.

IMG_0013

 

Hvis man ikke allerede kender denne butik, er det ikke spor for tidligt at lave om på det. Især hvis man, som jeg, er en sucker for fint keramik. Jeg ville BO i den butik, hvis jeg måtte!

Bund

Reklamer

6 meninger om “Handlingens År

    1. Mange tak Helle! :-) Det ville være superfedt, at få dem til København. Jeg må have undersøgt hvad der findes af gode butikker til den slags :-)

  1. Sikke et fint indlæg, Mette. Nogle fine tanker – og et godt mål for dig selv. Tillykke med at du er kommet så godt i gang – og tillykke med 1+1 !
    Kh. Louise

    1. Åh tak skal du have Louise. Jeg håber jo også lidt på at dette indlæg vil fungere som en på mindelse til mig selv. Jeg håber du havde en fantastisk fødselsdag :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s