Glædelig jul!

Kan I huske dengang december måned var den LÆNGSTE måned på året? Tiden sneglede sig afsted og de 24 dage til juleaften virkede som en evighed. Og jeg syntes dengang, at de voksne var vildt mærkelige fordi at de var stressede og slet ikke rigtig glædede sig til jul.

Well… Hvis man er i tvivl om hvornår man egentlig rigtig bliver voksen, så må det være når december måned begynder at gå så hurtigt, så man bliver helt forpustet, stresser over alt det man skal nå og slet ikke når at glæde sig til jul. Tænker jeg…

Men nu er begynder duften af julemad, at brede sig. Træet er pyntet og inden længe vil Disney’s juleshow endnu engang levere soundtracket til juleaftensdag. Og så bliver det hele rigtigt igen. Lige meget om man er voksen eller barn.

Jul

Glædelig jul alle sammen. Vi ses i 2014!

 

English recap: Merry Christmas everyone! See you again next year.

 

Reklamer

4 meninger om “Glædelig jul!

    1. Den vil jeg godt være med på! Og som jeg aftaler med mig selv hvert år efter jul; begynde med gaveindkøb i god tid, så det ikke bliver en stressfaktor, men et hyggeprojekt. Det MÅ også være muligt at lære det… Vi prøver igen til næste år ;-)

    1. Det er rart at høre, at vi er flere der har samme oplevelse af jul og december. Hvor er det ærgerligt at magien næsten forsvinder, når man bliver voksen.
      Håber alligevel du har haft en dejlig jul, Louise :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s