20!

20 dage til jeg skal på julemarked og jeg er pt mildt til moderat stresset. Det skal nok nå at ændre sig. Jeg er nemlig ikke altid så god til at få gjort ting færdige inden jeg kaster mig over et nyt projekt, så lige nu ligger der puder og tehætter, som stadig mangler at få mærker i. Et jakkemønster der tabte kampen mod et lidt mere interessant stoffarvningsprojekt. Og en lille bunke illustrationer, der skal printes. Heldigvis har jeg en super kollega/veninde som er mig en kæmpe hjælp og god til at holde mig i kort snor, så det skal nok gå det hele.

Den seneste tid har jeg beskæftiget mig meget med stofindfarvning og jeg må altså sige at en helt ny verden har åbnet sig for mig. Og når julemarkedet er overstået vil jeg helt sikkert bruge noget mere tid på at afprøve endnu flere teknikker og materialer. Der er nærmest ingen grænser for mulighederne og jeg elsker det ukontrollerbare der ligger i arbejdet med stof og farve (hilsen kontrolfreaken). Indtil videre har jeg planer om eksperimenterne skal ende op i puder og totebags.

Farvning1

Farvning

IMG_9398

Derudover har jeg også eksperimenteret med origami. I stof, that is. Og det er resulteret i en halskæde af foldede stofsommerfugle, som jeg regner med kommer i mange forskellige versioner og stofkombi’er.

Origami1

Origami2

Så selv der er larmende stilhed herinde betyder det altså ikke at jeg gået helt i stå. Om 20 (okay, 21 så…) dage får bloggen min fulde opmærksomhed igen. Der er masser af DIY’s som jeg gerne vil lave og som jeg glæder mig til at dele med jer. Så hvis I bare lige vil bære over med mig lidt endnu…?

Rigtig god lørdag!

Reklamer

12 meninger om “20!

 1. UH Mette. Det ser godtnok godt ud altsammen. Også selvom stoffarven ikke artede sig.
  De der halskæder glæder jeg mig godtnok til at se nærmere på! Wauw…uh og glæder mig også til at se dig!!!

  1. I lige måde Karina! :-) Ja, det var lidt en streg i regningen med det farve, men det ordnede sig til sidst. Jeg er også selv lidt spændt på det med halskæderne ;-)

 2. Eiii hvor er de ine de sommerfugle, kan du måske sende mig et link på en diy til dem. Elsker sommerfugle og de ville gøre sig god i en uro til min lille pige ☺

  1. Hej Diana. Tak skal du have :-) Jeg husker ikke lige hvor jeg har fundet sommerfuglene, men hvis du googler eller pinterester ‘origami butterfly tutorial’ så er det bare at vælge ;-)

  1. Tak Mette :-) Det skal du da prøve så. Det er desværre lidt begrænset hvad man kan folde i stof, det er jo ikke helt medgørligt. Men sjovt er det :-)

 3. Wauw, det ser vildt spændende ud alle dine projekter! Kender det alt for godt at man går i gang med en masse projekter, hvor ingen af dem er blevet færdige. Men jeg hepper på dig :-) Glæder mig til at høre hvordan det kommer til at går med markedet.

 4. Wauw, sikke en flot kæde!
  Jeg håber rigtig meget at kunne kigge forbi jer til markedet – jeg vil meget gerne se, hvad du har fundet på af fine sager :)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s