DIY Stempler og et lille tip

Altså det der med at lave sine stempler selv med et viskelæder er jo virkelig gamle nyheder, men jeg har bare ikke haft kastet mig over det før nu. Mest fordi jeg ikke har vidst hvad jeg skulle stille op med de gængse (meget små!) viskelædersstørrelser, som jo sætter en vis begrænsning for udfoldelsen. Men! Nu har Tiger altså fået de her gigant viskelædre til en flad ti’er and now we’re talking! Pludselig ser jeg muligheder.

Så hvis I er ramt af stempel-feberen, så er det altså bare med at komme afsted til den nærmeste Tiger. Bare rolig, jeg har gemt et par stykker til jer…

Jeg har lidt forskellige projekter i støbeskeen med mine selvgjorte stempler. Når jeg er færdig med at afprøve materialer og teknikker skal der vist både fabrikeres hjemmetrykte julekort og laves stoftryk på puder og julekalender.

Stempel5

 

Viskelæderet måler 5 x 12 cm, altså svarende til et mellemstort juletræ… (Og hey, det allestedsnærværende moustache-motiv får man sådan set forærende)

 

Stempel4

 

Jeg har lavet tryk med stempelpude (stor stempelpude købt i Søstrene Grene), men det var fristende lige at prøve med en neonfarvet akrylmaling (også fra SG). Resultatet blev måske lidt gnidret, men måske med lidt øvelse at det godt kan blive meget fint. Se nederste billede.

 

Stempel2

Stempel1

Stempel3

Jeg ved at rygtet om de store viskelædre har spredt sig på Instagram og så ved vi jo godt hvordan det går. Så til dem der gerne vil have fingre i dem inden det er for sent: Afsted med jer!

Og rigtig god weekend.

 

 

Reklamer

13 meninger om “DIY Stempler og et lille tip

  1. Jeg bruger engangs skumklude til at lave stempelpude med når jeg bruger akrylmaling. Det fungerer super ☺️

  2. Så fine! Jeg har også overvejet at jule med stempler, så tak for tip! Jeg kommer desværre ikke forbi en Tiger før på mandag, så jeg har også sat min mor på mission viskelæder :-) Rigtig god weekend søde!

    1. Jeg har købt et lille knivsæt med fem forskellige størrelser ‘hoveder’ og et skaft til små 70 kr. De er egentlig til linoleumssnit, så de fleste kunstnerbutikker har dem. Mit er fra Aart de Voss i Århus. Jeg tror de sender :-)

  3. Åh Mette – Du har altid gang i de fedeste ting! Og nu er det da helt sikkert, at jeg skal have anskaffet mig ngt. linoliums værktøj, de enorme viskelædere er nok allerede væk. Tusind tak for tip og super fed idé:-) En dejlig uge til dig kære Mette

    1. Tak og selvtak Mette :-) Jeg håber du har fundet både værktøj og viskelæder, så du kan tage del i morskaben. Det griber om sig, dog ;-) Rigtig god uge til dig!

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s