Strikstrikstrik!

Sommeren viser sig jo ikke ligefrem fra sin bedste side i de her dage, og det faktum at regnen lige nu siler ned af mine vinduer spiller nok en betydelig rolle i min nyligt opståede trang til strik.

Jeg har lyst til stort, chunky, nærmest skulpturelt strik til efteråret og overvejer kraftigt om jeg selv skal kaste mig ud i projektet. Jeg har faktisk godt kunne strikke engang, men mistede tålmodigheden til det. Så måske er det på tide at prøve kræfter med håndværket igen. Chunky strik kræver pr. definition tykt garn og store pinde og det fremmer overskueligheden af projektet ret meget for mig. Er der nogen der har erfaring med hvor man kan købe den slags garn, som bruges til denne type strik? Er det måske bare det der uld man selv deler og som alle strikkede halstørklæder af for nogle år siden, som man bruger til det?

Alle inspirationsbilleder er fundet på Pinterest.

Strik1

Strik2

 

Afslutningsvis bringer vi lige et billede fra dengang rigtige mænd ikke var bange for at gå i hjemmestrik… #1985 #fnis

Strik3

 

 

Reklamer

4 meninger om “Strikstrikstrik!

    1. Sikke noget lækkert garn!! Og virkelig fine farver! 1000 tak for tippet og linket, det kunne meget vel come in handy. Nu er jeg jo bare lidt nysgerrig efter at høre hvor stort dit tæppe er og hvor mange nøgler du brugte…? (Er jo som sagt ikke den mest garvede strikker, så jeg har svært ved at regne ud hvor langt man kommer med et nøgle…)
      Tak for din kommentar! :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s