Hejhej

Der er godt nok stille herinde, hva’!?

Det er nok lidt fordi, at jeg lige nu bruger ret meget tid på mit nye, tidligere omtalte, shop projekt. Lige nu flyder stuegulvet med stof i alle mulige farver og mønstre og midt i det hele ligger jeg og klipper som en gal. 7 jakker, skulle det gerne blive til i første omgang. Samme snit, men med helt forskellige udtryk og farver, så der forhåbentligt bliver noget for enhver smag. Jeg kan desværre ikke vise nogen billeder af noget interessant endnu, men det varer ikke længe, hvis alt går efter planen.

IMG_8335

IMG_8336

IMG_8355

Jeg holder selvfølgelig bloggen opdateret med hvad der sker, men hvis man har lyst kan man også kigge med på Instagram. Derinde hedder det @gefiltefish-shop. Herinde kalder vi det bare Gefiltefish.

IMG_8334

Uha, jeg er spændt på hvad folket synes!

 

 

 

Reklamer

4 meninger om “Hejhej

  1. Ej det blir SÅ spændende kære Mette. Dine desig vil helt sikkert blive taget imod med jubel. Alt hvad vi har set indtil nu har været fantastisk! Rigtig god arbejdslyst, ej du må have super mange sommerfugle i maven.
    Ha en smuk og skøn weekend!

    1. Hvor er du sød Mette. Opbakningen mangler i hvert fald ikke fra alle I søde mennesker, så det gør kun det hele sjovere og motivationen større. Tak for det :-) Ja, det er ret spændende hvordan det kommer til at gå. Ideer har jeg i hvert fald nok af. Rigtig god søndag til dig :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s