Skokasser og lidt nyt fra tegnefronten

Nogen vil måske mene at jeg roder en del nogle gange (den teori er ene alene baseret på, at jeg ganske tit blev kaldt Mette Roderøv gennem det meste af min barndom…), men indeni mig bor der faktisk en ordensfascist som ELSKER at putte ting i kasser og æsker. Sådan én siger derfor ikke nej, når tilbudt en bunke aflagte arkivkasser på sit arbejde.

Jeg ELSKER også sko, så derfor er nogle er kasserne nu blevet til skokasser, som er så smarte at de kan stables og stadig åbnes foran. Egentlig havde jeg en plan om at alle kasserne skulle beklædes med papir, men faktisk synes jeg næsten at de er pænere som de er, så det blev kun tre af dem, der fik ‘tøj’ på.

Skokasser1

Da jeg også ELSKER min vintage-dymo, giver det vel sig selv, at alle kasserne nu er mærket med indhold…

Skokasser4

Skokasser3

Skokasser2

Åh fryd!

Og så er jeg kommet igang med at tegne. Sårn’ rigtigt. Jeg er ved at øve mig i kunsten at lave skitser (takket være min dygtige veninde Karina), et punkt jeg ellers altid er sprunget over… Så nu skitserer jeg løs og sjove ting dukker pludselig op. Streger jeg ikke har set før og ideer der afføder flere ideer. Samtidig har jeg kastet mig over collage, så jeg klipper lige nu lidt i nogle gamle Alt for Dåserne og Familiejournalen fra 50’erne og 60’erne, og er ret spændt på hvad det hele mon skal ende ud i…

Tegnebordet1

Tegnebordet2

English recap: I am, deep down, the kind of person who loves to put things in boxes. And not long ago, I was given a bunch of old cardboard filing boxes at work. They now work well as shoe boxes and while I got great pleasure out of filing my shoes in boxes, I also got at huge kick out of labeling each and every one with my vintage Dymo Writer. That was truly a happy day!

I’m currently practising my sketching skills – usually I skip that part of the drawing process and get right down to business. But now I’m finally beginning to see the point… 

Reklamer

18 meninger om “Skokasser og lidt nyt fra tegnefronten

 1. Ih altså Mette, hvor ser det fantastisk ud det du tegner!!! Jeg tænker stadig på den pige med fuglen i håret jeg så du havde lavet et eller andet sted, fb måske? (Du skulle vel ikke ha lyst til at sælge et print af hende?) :-) og så collage også, håber du viser noget mere frem af det!!!! Fedt at du holder fokus på det du elsker at lave :-)

  1. Ihh, hvor er det sødt af dig, tak Mette :-) Ja, jeg havde jo faktisk sagt at jeg ville sende dig en mail ang. pigen med fuglen. Og så glemte jeg det fuldstændigt igen. Vi kan sagtens finde ud af noget med et print af hende – jeg sender dig en mail og jeg gør det nu! :-)

 2. Det er så skønt at se du har fået godt gang i tegneriet :-) Hun er så fin! (Pigen med høretelefonerne) og fed ide med arkivkasserne. Hvem der bare havde sko nok til sådan et projekt ;-) Knus herfra

  1. Tak søde :-) Det ville nu nok alligevel klæde mig at få rodet lidt ud i skomængden. Hvad der ses på billederne er kun ca. en tredjedel ;-)

 3. Hej Mette.
  Tusind tak for de smukke skitser, dem er jeg HELT vild med, helt sikkert flere af dem :-) åh hvor er de herlige dine kasser, og smukt med papiret! Det minder mig jo om, at jeg stadigt har den flotte opbevaringskuffert fra dig – og den skal selvølgelig også pimpes :-) håber du nyder det smukke vejr og uge, forårs kram herfra :-)

  1. Tak Mette – I skal nok få flere skitser med tiden ;-) Og jeg glæder mig til at se, hvad du finder på med din kasse, når tiden kommer til det. Jeg er stadig meget glad for min egen. Jeg håber også du nyder solskinnet :-) Kram til dig!

 4. Er du tosset hvor er hun fin, hende med store briller og hørebøffer!
  Når hun er færdig med at være på skitser, synes jeg bestemt hun skal i tryk. Jeg vil gerne melde mig som første kunde :-)

  1. Uha, bare jeg nu ikke kommer til at skuffe dig så ;-) Men tak , det er jeg meget glad for at høre. Jeg arbejder på hende (og andre) lige nu og jeg håber da, at det bliver vellykket nok til at shoppen kan udvide sortimentet :-)

 5. Hvor er du sød Mette:-) Og hvor fedt at du får noget ud af skitserne. Det ser vildt godt ud.
  Fede æsker. Jeg kan godt forstå du ikke kunne sige nej til dem. Det er altså også skønt at putte ting i æsker:-)

 6. Hej Mette,
  lige fundet din blog og allerede stor fan! Hvor har du mange fede indslag og super meget inspiration. De der sko kasser er alletiders, hvor kan jeg finde sådan nogle?

  1. Hej Trine,
   Velkommen til! Hvor er det dejligt at høre :-) Desværre ved jeg ikke hvor kasserne er fra, for det var nogen jeg fik på mit arbejde. Men jeg er sikker på at noget lignende måske vil dukke op hvis du søger på arkivkasser, emballage eller lign. Håber du finder noget brugbart :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s