DIY: Læderarmbånd med perler

Min syslen med perlevæv har blandt andet resulteret i dette armbånd. Man kan lave så mange fine ting på væven, men det er samtidig så fint og delikat et arbejde, at jeg kan tvivle lidt på holdbarheden af det, hvis man vil bruge det til smykker. Derfor tænkte jeg at det var en meget godt løsning at lime det færdige arbejde fast på f.eks et stykke læder, som her.

Armbånd1

Jeg skar et stykke kraftigt kernelæder ud i en længde der passede rundt om mit håndled og rundede hjørnerne en smule.

Armbånd5

Derefter gjorde jeg læderet vådt (det skal være meget vådt – som i gennemblødt… fandt jeg ud af) og formede det i en lidt oval facon, så det passede til faconen på mit håndled. Det blev holdt sammen af et par elastikker og fik lov at tørre natten over, sådan at det nu er så stift at det kan holde formen selv.

Armbånd2

Jeg hæftede enderne på bagsiden at det vævede perlestykke og limede det fast på læderarmbåndet med Super Glue.

Hej Pocahontas!

Armbånd3

Armbånd6

Reklamer

10 meninger om “DIY: Læderarmbånd med perler

  1. Så snyggt! Väldigt imponerad av ditt tålamod med pärlväven, det vore nog lite för pilligt för mig att göra.

  2. Hvor er det bare blevet fint! Synes mønsteret er frygtelig lækkert… -Og godt tip med kernelæderet… -Den lagre jeg lige :-)
    Håber Pocahontas får en skøn mandag aften ;-)

    1. 1000 tak! :-) Mønstret er vistnok hittet i en gammel 70’er bog fra biblo om perlevævning. Fandt i hvert fald en masse kopier med mønstre sammen med væven – hurra for at være en gemmer ;-) Jeg tror heller ikke det bliver sidste gang, at jeg leger med kernelæder på den måde. Var overrasket over hvor simpelt det var. Ha’ en super uge, Frk.! :-)

  3. Nøøøj hvor er det smukt! Hvad skal du have for at lave sådan et til mig? Er bare helt vildt forelsket i mønstret og farverne :-)

    1. Årh 1000 tak, Eva! :-) Det er et godt spørgsmål… Har faktisk tænkt over det før du spurgte, for det tilfælde at jeg skulle få lyst til at sælge dem et sted. Jeg er muligvis kommet frem til et bud, så sender dig lige en mail, ikk? ;-) Og overfedt at du gider at have sådan et, iøvrigt! :-)

  4. Det er bare så smukt kære Mette! Vidunderligt mønster og farvekombi, det er ren eyecandy! Og selvfølgelig læder, jamen Mette det er sublimt! Ha en super smuk uge med det super smukke armbånd :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s