Sneak peek og nye husdyr

Jeg må egentlig ikke holde dyr i min lejlighed, men hen over julen er jeg faktisk gået hen og blevet både fugle- og krokodilleejer. Den fine Kristian Vedel-fugl har jeg ønsket mig meget længe og fik den endelig af min søde kæreste. Og puzzle-krokodillen fra Trip Trap, ligeledes en julegave, har jeg aldrig set før, men alligevel viste det sig, at jeg ønskede mig den alligevel. De to klæder nu hinanden ret godt. Men er det bare mig, eller er det ikke lidt, som om der mangler en abe i det billede nu…? Godt det snart er jul igen… ;-)

Derudover et lille sneak peek på kommende begivenheder her på bloggen. Jeg har nemlig brugt en god del af min juleferie på at folde papir. Og nogle resultaterne kan ses på billederne her. Det kommer der mere om meget snart.

zoo

zoo2

zoo3

zoo4

 

 

Reklamer

8 meninger om “Sneak peek og nye husdyr

  1. Sikke nogle dejlige gaver :-) Elsker bare figurer i træ! Selvfølgelig skal du da have en abe, han kunne jo fint svinge sig i din lysestage eller måske den lille duckling ;-) Jeg glæder mig meget til at se mere til dine papir-projekter, håber du laver en DIY, for jeg kunne godt bruge nogle papirfigurer og ligge sammen med alt mit pynt :-) Ha en dejlig søndag søde.

    1. Meget dejlige gaver, ja :-) Jeg arbejder på at lave DIY’s til papirdimseriet og har også nogle links til jer, så du kan godt begynde at finde papir og saks frem ;-) Håber din weekend har været god.

  2. Jamen Mette du er altid så flittig. Så smukke husdyr, uha nogle skønne gaver. Jamen altså så skønne origami kunstværker!!! Glæder mig til at se meget mere! Er også blevet helt bidt af det, men det er sat på pause, er ved at rydde op og omorganisere, gisp :-) ha en rigtig dejlig dag kære Mette

    1. Åh flittigheden synes jeg nu det kniber med, men tak Mette :-) Oprydning og omorganiseren er en dejlig ting. Når det er overstået altså ;-) Skynd dig at blive færdig, så du kan komme igang med det sjove igen. Jeg syntes også nok du var blevet så stille – dejligt at høre fra dig igen :-)

    1. Det var sandelig så lidt, Frk. Hansen :-) Jeg vender snart tilbage med nogle skabeloner og tutorials til papirfoldning, så der er lidt at komme i gang på ;-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s