Mit helt eget galleri

Hvis man er typen, der har et stort behov for, at der ofte skal ske noget nyt i indretningen, er gallerivægge en fantastisk ting. Sådan en type er jeg. Men jeg kan ofte holde min trang til at vende hele lejligheden på hovedet, stangen ved at flytte lidt rundt på billederne og/eller komme noget nyt i rammerne. En slags skiftende udstilling. Det er jo ikke ligefrem rocket science, men ikke desto mindre rimeligt nyt for mig. For bare et par år siden havde jeg nærmest ingen billeder hængende på mine vægge. De stod på gulvet, for så var det nemmere når jeg pludselig syntes, at sofaen skulle stå et andet sted…

Men det er jeg heldigvis vokset fra. Så sådan her ser det ud på nogle af mine 55 kvm lige nu. Mindre billeder (med et tilfældigt opstået slags dyretema) i soveværelset. Større billeder, samt en fotostat i stuen. Og så kan man vel ikke udelukke, at jeg samler en lille smule på porcelænsfugle…

Reklamer

18 meninger om “Mit helt eget galleri

  1. 1000 tak, Frk. Hansen :-) Fuglene har jeg fundet på loppemarkeder over årene, men der kan faktisk godt være lidt langt imellem dem – til gengæld koster de så ofte ikke ret meget… Og fine, det er de jo :-)

 1. Det ser så dejligt ud! Skøn blanding af kunst, både med din egen, Karinas mm., virkelig fantastisk samling :-) er og ret vild med porcelænsfuglene, det ser så godt ud på det flotte tapet! Smukt! Ha en dejlig aften

  1. Ih, tak skal du ha’ Mette :-) Jeg er også ret glad for min samling. Og hvem ved – måske bliver mine Karina-værker en dag rigtig mange penge værd ;-) Ha’ en dejlig dag!

 2. Hvor ser det dog godt ud med fuglene på fotostaten :-)

  Jeg er også helt vild med figurerne i rammerne .- det giver et fantastisk liv til din gallerivæg, og det er en ide, jeg vil snuppe :-)

  Hjertelig tak for inspirationen :-)

 3. Hejsa!

  Er vild med at følge dig;) så tak for en fantastisk blog og inspiration! Er det tapet duhar sat fuglene på?

  Jeg spørger, fordi jeg har en væg, hvor man stadig kan se den tidligere dørs omrids, og vil gerne have det dækket!

  Ved du forresten hvor man finder papir, katon eller lign i mål- altså større end alm str fra panduro!

  Mvh Anne

  1. Hej Anne.
   Hvor er det dejligt at høre! 1000 tak for de rosende ord :-)
   Det er en fotostat, som er trykt på noget tyndt stift papirstof med en jernstang i hver ende til at give tyngde. Det er noget min far har lavet til mig, men jeg vil tro at man kan få lavet lignende ved større kopicentre måske.
   Mht papir og karton ved jeg det kun hvis du bor i nærheden af Århus…? I så fald ville jeg prøve Art de Voss i Klosterport eller Archi Tegn på Nørreport.
   God weekend! :-)

   1. Hej igen.
    Tusind tak for svaret, jeg bor i Århus, så vil straks begive mig på tur, i håb om at der er gevinst mht papir;)

 4. Hej Mette
  Meget indbydende væg du har fået der!! Jeg er helt VILD med de fugle og føler nu pludselig at jeg ikke kan leve uden en af dem på min væg, så nu må jeg på jagt;-)
  Kh Mette

 5. Mette du er altså skrap til det indretningsnoget….altså du ved hvad jeg synes og jeg synes det stadig:-) Og jeg er altså misundelig på de fine fugle…så fine de er:-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s