DIY: Sæbedispensere

Her kommer lige en hurtig DIY til weekenden. Dog uden den helt store vejledning, da det nemlig ikke er mig selv der har lavet det. Jeg nåede bare at få knipset lidt billeder en aften, da min mor lige i et snuptag lavede et par nye sæbe- og cremedispensere. Drønsmart!!

Hun havde bare fundet nogle glas med metalskruelåg, som hun lavede hul i (med noget spidst og en hammer, og efterfølgende en tang til at udvide hullet med) og derefter satte nogle pumper i fra nogle gamle sæbedispensere. Til sidst både fæstnede og tætnede hun låg og pumpe med limpistol. Et voilà!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Et lille OBS, som jeg måske ikke selv ville have genneskuet på forhånd: Hvis glasset/låget er rimelig stort i diameter, er det klogt at sætte pumpen lidt ud i siden, så man kan få hånden ind under…)

 

 

Reklamer

6 meninger om “DIY: Sæbedispensere

    1. Tak, jeg er også ret glad for hende ;-) Hun har mange gode ideer. Og det er nemlig en fin løsning, for Palmolive har altså endnu meget at lære ift pænt sæbedispenserdesign…

  1. Så skønne sæbedispensere! I er jo fantastisk kreative i din familie, hvor er det dejligt at se! Så kan man jo lave demi 1 liters, hader at fylde dispensere op ;-) Thumbs up for din super kreative mor og dig :-) ha en dejlig weekend

    1. Tak Mette! Ja, man kunne da egentlig sagtens lave dem i kingsize – og til opvaskemiddel, shampoo, showergel osv… Dejlig weekend til dig også :-)

    1. Tak Mette! Meget smart, ja! Der er almindelig sæbe, havesæbe og håndcreme i de tre på det ene billede. Og køkkensæbe i den fjerde :-)

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s