One lucky potato # 2

For ja, det fortsætter. I går eftermiddags havde jeg nemlig besøg af 7 dejlige damer (9 hvis man tæller dem med, der befandt sig i maven på to af de 7…) til fødselsdagshygge. Det var en en formidabel eftermiddag med masser af snak og hygge, og dét på trods af at en del af de veninder jeg havde samlet, aldrig havde mødt hinanden før. Jeg vil betegne det som en succes og jeg føler mig faktisk ret heldig, at have så mange gode veninder i mit liv.

På bordet var der grovboller, mini-hindbærsnitter (herfra) og daddel-kugler (herfra). Og hvor er billederne så!? Tænker du måske. De er ovre ved Karina. Undertegnede blogger glemte nemlig helt at tage billeder af festlighederne, men det sørgede Karina heldigvis for. I pakkerne var der Eames’ House of Cards, Karina‘s skønne sprællekat, lidt lummer husmoderporno, en lille pose med hjemmestrikkede luffer, armbånd og hårelastik – altsammen lavet af Pia (og lidt af Pia’s mor) og den flotteste havebuket jeg nogensinde har set. Udenfor billederne; en fin opstammet plante og lækkert hjemmebag i fin indpakning. Jeg siger det lige igen. Jeg er på alle måder en heldig én!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

10 meninger om “One lucky potato # 2

 1. heldige dig :-)
  Hvad hedder den flotte, store gule/røde blomst, der kigger ned til højre? den kunne da pynte helt vildt i min have (mange ting ville pynte, den der er da rigtig, rigtig flot)

  1. Ja, heldige mig :-) Og må jeg jeg have lov at sige “Mums” på egne og Aarhus Teaters vegne! Havde brownie’en med på arbejde idag og den var et kæmpe hit i kaffeklubben. Det føg rundt med komplimenter til kagebageren (mine cookies skal nydes lige om lidt med en kop the) :-) Er det ikke en slags georgine, mon? Jeg skal prøve at spørge Ditte ;-)

   1. Jo det er en georgin:-) Og jeg siger det samme om kagen…såååkkk hvor er den fantastisk:-) Det med georginer er at de skal graves op inden frosten kommer…ellers er de færdige

   2. Hvorfor ved én der bor i lejlighed midt i byen den slags, Karina? ;-D Har du smagt dine cookies? De er altså også VILDT gode! :-)

 2. Dejligt med sådan fantastisk forkælelse, som helt sikker er velfortjent!!! Uhm dine veninder og du har rigtig lækker smag :-) så misundelig på alle gaverne og katten, går rent ind i mit lille hjerte!

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s