Anbefaling: Hobbymesse i Viborg

…Eller Husflidsmesse KREATIV FRITID, som det i virkeligheden hedder. Og det lugter måske lidt af stuvning, cigar og strømpenisse, men det skal man ikke lade sig snyde af.

Hvis man er til garn, uld, patchwork, smykkefremstilling eller f.eks scrapbooking, er dette stedet at være i tiden fra den 7. til den 9. september. Det er det også, hvis man generelt bare er en kreativ sjæl på udkig efter inspiration, for her er virkelig meget at se på. To store haller fyldt med stande indenfor alverdens kategorier af hobbymaterialer!

Jeg er så heldig, at være omgivet af nogle vanvittigt dygtige og kreative kvinder i min familie. Så det at tage på messe i Viborg, er blevet en tradition, der nu kører på 13. år og som inkluderer uafvigelige punkter som kaffe og rundstykker på en rasteplads ved Tange Sø (uanset vejr!) på vejen derop, messens anbefalelsesværdige frokostbuffet, hvor vi aldrig opgiver håbet om genindførelsen af tarteletter. Og efterfølgende fremvisning af byttet, når vi kommer hjem. Selvom vi aldrig skal have noget. Kun kigge…

Messen har åben 10-17 fredag og lørdag, og 10-16 søndag. (Klik på ovenstående link for adresse, kørselsvejledning mm)

 

 

 

 

Reklamer

4 meninger om “Anbefaling: Hobbymesse i Viborg

  1. Ih sikke en messe, hørt rigtigt meget godt om den, men aldrig være der selv. Skønt med sådan en kreativ udflugt, sådan en tradition må da holdes i hævd. Det lyder helt vildt hyggeligt, buffet uden tarteletter, nu har jeg da aldrig ;-) ha en skøn dag og tak for Info.

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s