DIY: Body chain

 

Altså nu er det nok ikke længere en hemmelighed at jeg godt kan lide halskæder… Men det her er vel nærmest mere end bare en halskæde. En kropskæde… noget du smykker dit tøj med, mere end din hals… Anyway. Jeg synes faktisk det er lidt fint, til det rigtig stykke tøj. Så here goes…

Du skal bruge:

– Kæde (her er brugt 2,21 m, fra Panduro Hobby)

– Et vedhæng af en slags (guldsmeden er fra Panduro Hobby og fås i en pose med 2 stk)

– En smykkelås

– 2 store O-ringe

– 3 små O-ringe (der er kun vist 2 på billedet, men du skal altså bruge 3…)

 

 

1. Start med at klippe to stykker kæde af ca. 23 cm længde. Sæt smykkelåsen i det ene stykke kæde, og en lille og en stor ring i det andet stykke. Den store ring yderst.

 

2. Sæt derefter to ringe i vedhænget. Først en lille og så en stor yderst.

 

3. Klip to stykker kæde mere af 87 cm længde. Forbind de fire stykker kæde med den store ring i vedhænget, som vist på billedet. De to korte stykker øverst, og de lange nederst. Denne sidste del af kæden er nemmest at lave, hvis du har den liggende på bordet, som det er vist på billedet.

 

4. Tag fat i det lange stykke kæde og forbind den løse ende (altså modsat den der er forbundet med vedhænget) med ringen, som smykkelåsen sidder i. Gør det samme med det andet stykke kæde. Altså forbind det med den mindste ring, i den side hvor der sidder to ringe sammen…

 

…Således at kæden kommer til at se sådan ud, når den ligger fladt foran dig. Og så er du faktisk færdig! Det ser tricky ud – også at tage den på, men det er det faktisk slet ikke. Man tager den nærmest bare på, som hvis man tog en vest omvendt på ;-)

 

Og sådan ser den ud når den er på.

 

 

Reklamer

3 meninger om “DIY: Body chain

 1. Hvor er den bare smuk! Jeg købte en hos ASOS, og da jeg fik den, tænkte jeg ej, det er da en DIY :-) super fed pendant du har brugt, og er helt vild med din bluse,og fotoet, hvor er du smuk! Ha en skøn weekend

  1. Åh tusind tak for din søde kommentar og komplimenten!! :-) Og det er jo fedt, når noget der er så simpelt og let at lave, ender med at blive ret fint :-)
   Af en eller anden grund var både denne og en anden kommentar du har lagt, røget i spamfilteret. Det skulle dog være fikset nu, så kig endelig forbi og sig hej en anden gang – det er så hyggeligt :-) Skøn weekend til dig.

   1. Jamen den er virkelig smuk! Og dit foto ligner en helt seance fra sådan et alfeunivers ♥
    Det kan du skam tro jeg gør, elsker kreativ genialitet! Det er det nemlig, super hyggeligt, ha en smuk aften.

What's on your mind?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s